Om oss

http://www.cr7fotbollsko.com är en ledande atletisk återförsäljare som erbjuder det bästa urvalet av varumärket skor, kläder och tillbehör. Säljer alla märken globalt varje land.

UPPDRAGSBESKRIVNING

Vårt uppdrag är att leverera den bästa tjänsten genom att föra den senaste och bästa gymnastikskor på marknaden och skapa en minnesvärd kundupplevelse.


PRODUKT

Vi erbjuder det bästa urvalet av premiummärken och stilar - levererar en relevant produktutbud som ansluter med våra kunders dynamiska livsstil. Denna premie erfarenhet för våra konsumenter, drivs av kvalitet och inte pris. Sortimentet är inriktad på vardagsIdrottsSkor (produkter som är gjorda för sport men i första hand bärs för mode eller dagligt bruk), men vi bär också den bästa prestandan och atletisk fritidsskor i köpcentret och på nätet. Vi berömma detta bäst i klassen skor val med rätt blandning av högvärdig dräkt och tillbehör.


PRESENTATION

Vi skapar en premium presentation i butik och på nätet genom att berätta färska, fängslande berättelser om varumärken, kategorier och stilar vi bär. Genom att skapa en engagerande miljö, hjälper vi kunden enkelt navigera genom vårt stora urval och hitta den produkt som är rätt för dem. Vår presentation är ren, välorganiserad och belyser viktiga produkter som fånga uppmärksamheten hos köpcentret och webb shoppare.


PERSONER

Nyckeln till att skapa en förstklassig upplevelse är vårt folk. Vårt fokus är att anställa människor som brinner för gymnastikskor, sport och service kunder. Associates som upprätthåller eller överträffar våra normer of excellence bidra vårt varumärke till liv i butik och på nätet.


Vi är inte här bara för att sälja mer sportskor. Vi tror att ett par nya skor kan förändra en människas - dag, vecka, månad eller år. Vi kan förändra en människas livsåskådning med rätt par sneakers. Vi kallar det "resneakerization", och vi är ute efter att resneakerize kunder världen!

Nike Mercurial Superfly Cr7